Крохмаль кукурудзяний 500 г Україна 4616.

У кукурудзяного крохмалю широкий спектр застосування в кулінарії та випічці: соуси, пудинги, випічка, крем.
При випіканні безглютенового хліба з рисової муки додається кукурудзяний крохмаль, що дозволяє збільшити пишність і пористість готового продукту.
При додаванні кукурудзяного крохмалю можна знизити вміст жиру та цукру, а відповідно – калорійність продукту.
Соуси, приготовані на основі кукурудзяного крохмалю мають неповторну глянцеву структуру та прозорість, крім того, одна з важливих переваг кукурудзяного крохмалю в порівнянні з борошном – крохмаль сильніше загущує соуси, а отже, можна знизити калорійність соусів. (дозування про 1 ст.л крохмалю на 400-500 мл рідини)
Кукурудзяний крохмаль не дає борошняного післясмаку.

Кукурудзяний крохмаль не містить глютен

Важливо, при випіканні з додаванням кукурудзяного крохмалю, співвідношення крохмалю та борошна не повинно бути більше 50:50
Артикул 4616
Ціна: 40 грн.