Спрей велюр Red Червоний, 250 мл Dr.Gusto.
Кольоровий спрей для створення шоколадного велюру на основі какао-масла.
Використовується для створення бархатистого ефекту велюру на поверхні холодних десертів.
Застосування:
Необхідно максимально охолодити виріб. Найкращого ефекту вдасться досягти, якщо виріб заморозити перед покриттям спреєм. Балон зі спреєм потримати у теплій воді температурою 35-40 градусів протягом 3-4 хвилин. Перед використанням гарненько струсити. Нанести тонкий рівномірний шар на попередньо підготовлене виріб з відстані в 15-20 см.
Після використання балона рекомендуємо відразу зняти носик кнопки-розпилювача і промити в гарячій воді.
Об'єм: 250мл.
Використовується для створення бархатистого ефекту велюру на поверхні холодних десертів.
Застосування:
Необхідно максимально охолодити виріб. Найкращого ефекту вдасться досягти, якщо виріб заморозити перед покриттям спреєм. Балон зі спреєм потримати у теплій воді температурою 35-40 градусів протягом 3-4 хвилин. Перед використанням гарненько струсити. Нанести тонкий рівномірний шар на попередньо підготовлене виріб з відстані в 15-20 см.
Після використання балона рекомендуємо відразу зняти носик кнопки-розпилювача і промити в гарячій воді.
Об'єм: 250мл.